Ko smo mi?

Ko smo mi?

ILONA97 osnovana je 2004.  godine i zvanični je distributer MODA, SOLINGEN, LIONESSE, HYDRA, KIEPE kozmetike za prostore Srbije.  Zastupamo brendove koji su dokazali svoj kvalitet i koji se ogledaju u velikom broju zadovoljnih kupaca. Naš moto je ,, Kvalitet koji štedi vaš novac”, stoga našim kupcima prižamo najbolji odnos cene i kvaliteta, kao i širok asortiman proizvoda koji neguju i čuvaju vaše lice i čine ga lepšim.

Naš cilj je da ženama pružimo sve što im je potrebno, kako bi sigurnije koračale kroz život. Mi ćemo se brinuti o njihovom izgledu i lepoti lica i kose kako bi se one mogle posvetiti svojim ciljevima i njihom ostvarivanju. Od velike važnosti nam je da vam pružimo samo najbolje zato biramo proizvode koji prate trendove, kao i proizvode koji su napravljeni uz pomoć vrhunske tehnologije. Nudimo vam sve što vam je potrebno za svakodnevnu negu lica i kose.

Da li ste znali da šminka može otkriti vaš karakter? Doterane žene i žene koje vode računa da uvek i na svakom mestu izgledaju lepo zaista privlače pažnju i ostavljaju utisak sigurne žene. Žene koje najviše pažnje posvećuju očima imaju za cilj da šarmiraju druge, a ipak zadrže distancu, dok dame koje više posvećuju vremena usnama i jarkim nijansama kao što je su sočne crvene nijanse imaju jaku želju da se zbliže sa ljudima i telesnom i duhovnom smislu.

Žene koje posvecuju najviše pažnje noktima uglavnom su veoma uredene i imaju svoj život sređen i pod kontrolom. Upadljive i jarke boje karakteristične su za buntovnice, dok svedene i nežne boje pripadaju romantičnim i prefinjenim dušama.

Odgovori